Deze absolute topsteak is een klasse apart. De raszuivere Rubia Gallega koeien groeien op ten noorden van Madrid op microboerderijen van 5 tot 15 koeien per boer. Hier worden ze flink aan het werk gezet gedurende 8 tot 15 jaar alvorens ze lokaal geslacht worden. Chateaubriand laat het vlees door een lokale vriend keuren en neemt enkel de best of the best beef af. Het ras, de opvoeding en de oudere slachtleeftijd resulteert in een smaakervaring die zich niet laat overtreffen. Wordt geserveerd met huisgemaakte chimichurrie en BBQ baked beans.
OPHAALADRES
Black Smoke Rotterdam @ Van Nelle fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
rokus@smokeygoodness.nl
0621701884 Bekijk in Google Maps
Ophaal instructies
Black Smoke bevindt zich op het Van Nellefabriek terrein. Bij de poort bij de porties een kaartje aan de slagboom trekken en doorrijden. Je rijd dan vanzelf tegen Black Smoke aan. Hier bestelling oppikken en met je kaartje weer naar buiten rijden. Eerste 30 minuten is gratis parkeren.