We gooien jaarlijks in Nederland voor minstens 5 miljard euro aan voedsel weg. Een deel daarvan zijn verse groenten: overschot van boeren, telers en versnijders. Afgekeurd omdat ze te klein, misvormd of te bont zijn en de kopjes, kontjes of stronken. De Verspillingsfabriek redt deze groenten en bereidt er smaakvolle soepen, sauzen en stoofgerechten van. Dat gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want talent verspillen, dat vinden wij ook zonde.
Ophaal instructies
Op werkdagen voor 11:30 besteld = op de volgende werkdag na 13:00 ophalen. Bestellingen die op vrijdag na 11:30, zaterdag of zondag worden gedaan, kunnen op dinsdag na 13:00 worden opgehaald. Vanwege COVID-19 werken we met een Hutten Pickup Point! Dit betekent dat u in de auto kunt blijven zitten wanneer u bij de voordeur van Hutten voorrijdt. De receptioniste van Hutten komt naar buiten en zal naar uw naam vragen. Vervolgens zal zij uw bestelling binnen pakken en daarna buiten voor u neerzetten. Wanneer de receptioniste terug binnen is, kunt u uitstappen en uw bestelling pakken. Op deze manier zorgen we voor uw en onze veiligheid. Bedankt voor uw begrip!\n\n2e paasdag zijn we gesloten, deze bestellingen kunnen dinsdag worden opgehaald.